Ikea

Gisteren weer even bij de Ikea naar binnen gelopen in gezelschap van mijn dochter. Altijd leuk! Ik noem het altijd gekscherend een werkbezoek, omdat ik, gefascineerd door spullen, natuurlijk op de hoogte moet blijven van alle nieuwste handige opbergartikelen. Ik ben dan ook altijd kinderlijk blij wanneer de nieuwe gids in de brievenbus valt.

Dochterlief, met goed oog voor styling, had de wens om nog twee plantenhangers te kopen om haar recent opgeknapte kamer ‘af te stylen’. Ze weet dat ik altijd wel te porren ben voor een bezoekje aan de “blauwe winkel”, zoals mijn kinderen het jaren genoemd hebben. Twee plantenhangers en verder niets hè? Genoeg spullen in huis! Met deze afspraak vertrokken we. Toch weer een reden en excuus voor mij om naar Hengelo met haar te rijden en rond te kijken in de praktische minihuisjes en de vele verschillende meubels en accessoires. Het gekke is dat je er altijd wel iets vindt wat je ‘nodig’ hebt zoals… rietjes, servetten, pakpapier, kaarsjes, batterijen, wc-borstel, plakrollers.

Het is ons dit keer gelukt om de schade te beperken tot alleen echt zinvolle dingen én twee plantenhangers en kussensloopjes. O ja, en een lunch voor moeder en dochter… ook zinvol en nog gezellig ook!

Tip: maak thuis een lijst met je wensen en houd je hieraan. Op de website van Ikea kun je zelfs je boodschappenlijstje uitprinten met de kosten erbij. Door lid te worden van de Ikea Family kun je gratis koffie drinken in de winkel :-).

Om het verhuizen en opbergen leuker te maken heeft Ikea nieuwe vrolijke artikelen. Kijk maar snel: https://www.jan-magazine.nl/lifestyle/a28549959/ikea-collectie-verhuizen-opruimen-leuker/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s